Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

"Ένα χαστούκι για όλους"


Αλήθεια ? Είναι υπαρκτή αυτή η κατάσταση ή κάνετε πλάκα? Τόοοοσα χρόνια φωνάζετε, ουρλιάζετε ότι σας πνίγει το δίκιο σας και ότι όλοι οι άλλοι ευθύνονται , είτε ονομάζονται Αλβανοί, είτε Πακιστανοί είτε Γερμανοί… Τώρα? Τώρα ποιός ευθύνεται είπαμε για ό,τι γίνεται? Φυσικά οι φασίστες, οι νεοναζοί και όσοι τους ψηφίσανε, οι οποίοι νεοναζοί βέβαια τόσα χρόνια που δεν έκαναν τόσο αισθητή την παρουσία τους ήταν επειδή θέλανε να κρατήσουν χαμηλό το προφίλ τους. Από πού πήρανε αυτοί οι άνθρωποι όλο αυτό το θάρρος ώστε να τολμούν ακόμα και δημόσια να χτυπάνε και να βρίζουν έναν συνάνθρωπό τους μόνο και μόνο επειδή έχει αντίθετη άποψη από τους ίδιους? Δεν μας νοιάζει αν τα «θύματά» τους είναι γυναίκες ή άντρες. Μπορεί δημόσια να ήταν η Κανέλλη και η οποιαδήποτε Κανέλλη, πίσω από τις κάμερες μπόρει να ήταν ο Κώστας, ο Γιώργος η ο οποιοσδήποτε που βρέθηκε μπροστά του εκείνη την στιγμή. 

Και τώρα πού βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος και ποιές ήταν οι συνέπειες των πράξεών του? Αλήθεια αν ήμουν εγώ στη θέση του λέτε να μου είχαν φερθεί  τόσο ήρεμα και όμορφα ή θα με είχαν κλείσει εισόβια και εμένα και όλο μου το σόι. Who knows? Μάλλον όλοι μας… Το θέμα δεν είναι αυτό όμως. Είναι πολύ πιο σοβαρό και ας γελάμε και ας κοροιδεύουμε. Μία ευρωπαική χώρα, «δημοκρατική» , τον 21ο αιώνα δείχνει ένα πρόσωπο φασιστικό, χουντικό που απαγορεύει την ελευθερία λόγου και αν κάποιος τολμήσει να παραβεί αυτόν τον κανόνα τρώει ξύλο… Ναι τώρα που το ξανασκέφτομαι είναι πολύ φυσιολογικό, για να μην πω ότι μου θυμίζει αυτά που μαθαίναμε στο σχολείο ότι πριν 1500 χρόνια άρχισαν να αφήνουν τους άντρες, μη φτάσουμε στις γυναίκες θα μας πάρει άλλα τόσα χρόνια, να λένε δειλά δειλά τη γνώμη τους. I LIKE!!! Άντε και εις ανώτερα εύχομαι!

Παρόλα αυτά πολύ θα ήθελα  να έρθει κάποιος, που έχει τα κότσια κιόλας, να μου πει ΝΑΙ ψήφισα Χρυσή Αυγή και χαίρομαι ή μετάνιωσα, γιατί μέχρι τώρα όλο παριστάνουν τις πάπιες και κανείς δεν γνωρίζει τίποτα. Πώς στο καλό βγήκε αυτό το 7% μόνο το δωδεκάθεο μπορεί να ξέρει γιατί πολύ περίεργα μου φαίνονται όλα και το χειρότερο είναι ότι αυτοί που ψηφίσανε θα το ξανακάνουν και θα το ξανακάνουν επειδή ΜΠΟΡΟΥΝ. Εγώ δε θέλω αυτόν τον φασισμό όμως και αυτή τη βία και νομίζω και πολλοί άλλοι μαζί με μένα... μπορούν να το δεχτούν? Γουστάρεις την σαπίλα και την ηλιθιότητα? Καμάρι σου! Νοιάζει κανέναν? Μάζεψε τους σπίτι σου, ψήστε παιδάκια και πείτε τα και άμα λάχει παίξτε και ξύλο κανείς δεν έχει αντίρρηση. Άλλωστε δεν μπορούν όλοι να έχουν την ίδια ωριμότητα και μυαλό.... τους λυπόμαστε και τους συμπονούμε μέχρι εκεί όμως από μακριά και αγαπημένοι!!Σταματάω τώρα γιατί όντας και γυναίκα έχω ένα μείον παραπάνω οπότε θα ζητάω και συγνώμη για το ξύλο που θα φάω στο τέλος...
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου