Σάββατο, 28 Απριλίου 2012

Παράνομοι άνθρωποι ..????


Το σπίτι μας καίγεται και μεις ποτίζουμε τις γλάστρες… Κάπως έτσι θαρρώ σκέφτεται και ο καμμένος «ΛΑ.Ο.Σ» της Χρυσής Αυγής,αλλιώς πολύ απλά κάτι ξέρουν παραπάνω και μας το κρύβουν διότι αν μαθευτεί η αλήθεια την επόμενη κιόλας μέρα θα έρθει η συντέλεια του κόσμου. ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ. Το ακόμα πιο καταπληκτικό με αυτούς τους ανθρώπους ,(και κάπου εδώ εύχομαι να μην έχω κάποιον γνωστό με αυτές τις πεποιθήσεις γιατί θα με θεωρούσα τουλάχιστον κακομοίρα) , είναι ότι θεωρούν τον κόσμο διανοητικά καθυστερημένο. 

 « Όχι έγω δεν έχω κάτι με τους μετανάστες αλλά είναι καλύτερα που γυρνούν πεινασμένοι, αβοήθητοι και εξαθλιωμένοι καταφεύγοντας στην παραβατικότητα για να επιβιώσουν ?» Και σε ρωτάω….  «Γιατί τα σύνορα είναι ακόμα ανοιχτά και τους επιτρέπουν να μπουν στην Ελλάδα και ύστερά τους κυνηγάνε λες και είναι εγκληματίες? Επίσις, όλοι όσοι έχουν έρθει στην Ελλάδα, εργάζονται, έχουν οικογένεια και σου πληρώνουν όλους τους φόρους, γιατί αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο?»

Είμαστε στο 2012, σε μια ευρωπιακή χώρα,όπου έχουμε μεγαλώσει με έναν τρόπο σκέψης ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι και παρόλα αυτά έρχεται ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων που πιστεύουν ακράδαντα ότι η αιτία που η Ελλάδα έχει πιάσει πάτο είναι η μετανάστες και η λύση είναι……να τους αποκεφαλίσουμε.!!! Συγχαρητήρια λοιπόν. Πραγματικά αν πιστεύει έστω και ένας από αυτούς ότι αν διώξουμε,σφάξουμε,βάλουμε σε ηλεκτρική καρέκλα κ.λ.π τους μετανάστες η Ελλάδα θα επανέλθει και όλοι θα είναι χαρούμενοι σαν το μικρό σπιτί στο λιβάδι ας το κάνουμε λοίπον. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που οι πολυαγαπημένοι μας βουλευτές μας κλέβουν τα λεφτά, η αδικία ότι οι μετανάστες κυκλοφορούν στην ίδια χώρα με αυτούς τους τρώει τα σωθηκά. Καταλαβαίνω απόλυτα δεν φταίνε αυτοί.
Είναι κρίμα να βλέπεις νέα παιδιά να έχουν τόσο μίσος στην ψυχή τους για συνανθρώπους τους μόνο και μόνο επειδή έχουν άλλη θρησκεία,χρώμα και μίλανε άλλη γλώσσα. Τώρα που το ξανασκέφτομαι είναι πολλές οι διαφορές….χμμ 

Ισχύει ότι οι άνθρωποι στις δύσκολες καταστάσεις οδηγούνται στις ακραίες καταστάσεις διότι αυτές θεωρούνται οι πιο εύκολες λύσεις. Κανείς δεν είπε όμως ότι ο εύκολος δρόμος είναι και ο σωστός. Κάτι τελευταίο και τελειώνω….. Κανένας άνθρωπος, είτε είναι μετανάστης είτε όχι, δεν φοβάται κανένα από αυτά τα πιτσιρίκια ,που βάζουν μια κουκούλα και καταστρέφουν ότι βρουν μπροστά τους και που έχουν μάθει να τα βρίσκουν όλα έτοιμα. Ο άνθρωπος που ξέρει τι αξίζει και είναι περήφανος που δημιούργησε το οτιδήποτε από την αρχή, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, περπατάει με το κεφάλι ψηλά και αδιαφορεί ανεξαρτήτου χρώματος,θρησκείας γλώσσας...
Και ας σκεφτούμε επιτέλους ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι παράνομος!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου